It is currently Thu Sep 09, 2010 3:23 am

Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Oyun konsal? yard?m?
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 4:50 pm 
Officer
Officer

Arkada?lar ben bir tane oyun için klavye almaya karar verdim.Ama ne alacamdan emin de?ilim yard?mc? olursan?z sevinirim. ??te almak istediklerim

Logitech G13 oyun ?eysi: S?rad??? geldi bana acaba kullan?m? nas?l olur? Yani almaya de?er mi, al???nca oynanabilinir mi. fiyat? da klavyelere oranla ayn? gibi.

http://www.sanalmarketim.com/urun/1e8e1 ... 920-000947

Logitech G11 klavye: g15teki saçma ekran yok ve daha uygun ve güzel görünüyor.

http://www.sanalmarketim.com/urun/3573d ... 67929-0100

Sidewinder x6 klavye: Dizayn? çok ho?uma gitti ama acaba kullan??l? m?? herkes ?imdi logitech en iyi diyecek ama ne bilim bu daha güzel görünüyor ve fiyat? en uygun olan da bu. Ayr?ca elimde x5 mouse oldu?u da dü?ünülürse iyi gibi.

http://www.sanalmarketim.com/urun/37cfe ... mer-Klavye

yada ekstra ?una da bir bak diyece?iniz bir?ey var m??

OfflineProfile  
 Post subject: Re:Oyun konsal? yard?m?
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 6:09 pm 
Officer
Officer

Henüz bir cevap gelmemi? bare ben de bi yorum yapay?m.
Öncelikle hiçbirini kullanmad?m ama ara?t?rm??t?m ben de hala da akl?mda Logitech G serisinden bitane almay? dü?ünüyorum.
Tamamen yorum benim ki yani çok da dikkate alma. Ben daha önce yakla??k 3 tane MS klavye tükettim ama oyun konsolu ?eklinde de?illerdi. 3 ündeki ortak dü?üncem de wireless ortama pek ayak uyduramad??? olmu?tu. Ara ara saçma sapan alg?lamama, kendi kendine komut uydurmas? gibi enayilikleri olmu?tu. Bekli de üçünün de wireless arayüzü veya çipi ayn? oldu?undan kaynaklan?yordu. Ama diyebilece?im tek ?ey ?u art?k Logitech den vazgeçmem, habire Logitech ürünlerini tercih ediyorum ve hiç sorun ya?amad?m. Piller deli gibi dayan?yor. Birkere her?eyden önce bu adamlar konsol konusunda çok deneyimlilier. Mesela G25 de var bende ve o kategori de b?rak daha iyisini ba?ka bitane yok bile.
Ama G13\'ü iyi ara?t?r, forumlara bak derim çünkü klasik klavye mant???ndan biraz farkl?, rahat edebilir misin acaba? G11 sanki daha iyi bir seçenek. Sonuçta onda da programlanabilir tu?lar var. I??kland?rma özelli?i de gece oynarken rahatl?k sunar. Ergonomik olaca??ndan da eminim. Yani bana bu 3 seçene?i verecek olsalard? G11 derdim. Ama tabi G13 de eminim süperdir. Tamamen al??mayla alakal? san?r?m. Uzay gemisi gibi oldu?undan bana biraz ters geldi. Forumlar? ara?t?r bakal?m ?ikayet vs falan var m?.

OfflineProfile  
 Post subject: Cvp:Oyun konsal? yard?m?
PostPosted: Tue Aug 18, 2009 10:29 am 
Officer
Officer

Logitech gerçekten ödedi?in paraya de?iyor. Bende razer tarantula var mesela memnunum ancak ???kland?rmay? sadece macro tu?lar?n?n üstüne koymalar? kötü olmu?. I??k istersen üstünde ayr?ca ???k takabilece?in bir giri? yeri var gerçi de neyse konumuz bu de?il. Hangisi senin için en ergonomik olur anca gidip ma?azada görmeden bilemezsin git gör incele bir tanesini be?en. Sonuçta hepsi a?a?? yukar? ayn? kalitede ürünler. Tek fark ergonomi, onu da anca sen söyleyebilirsin.

OfflineProfile  
PostPosted: Tue Aug 18, 2009 11:19 am 
Officer
Officer

son nokta budur...logitech yalan

http://www.razerzone.com/powered-by-razer/belkin-n52te/

OfflineProfile  
PostPosted: Tue Aug 18, 2009 7:52 pm 
Officer
Officer

cem senin bu gönderdi?ine bakt?m muhte?em görünüyor. sen kulland?n m? bunu? Fiyatlar?na bakt?m gittigidiyordan 192 ye sat?yorlar.

OfflineProfile  
PostPosted: Thu Aug 27, 2009 3:42 pm 
Officer
Officer

microsoft sidewinderx6 y? alm?s bulunmaktay?m. ?uan için hala al??amad?m ama al???nca kullan??l? olaca??na eminim. g15 ile birlikte deneme f?rsat?m oldu ama ?oyle söyleyim g 15 alaca??n?za gidin a4tech x7 al?n daha iyi. malzemesi o kadar i?renç geldi bana. bir de o kadar para istiyorlar o i?renç klavye ye. tu?lar?na bir dokunsan?z var ya i?renç. g15 al?nas? bir ?ey de?il. bakal?m sidewinder x6 neler yapabiliyormu?:)

OfflineProfile  
PostPosted: Thu Aug 27, 2009 11:13 pm 
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Mahem yazan:
Quote:

Cem bunun ba?? k?ç? neresi? :P

OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC [ DST ]