It is currently Fri Sep 03, 2010 4:31 pm

Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: katılım
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 12:02 pm 
Herkese selam,

Bir ay aion deneyiminden sonra kendimi enayi gibi hissetmeye başladım, aion accountumu kapattım ve bir özlemle birazda söylenrek tekrar aoc yi kurdum. İyikide kurmuşum. Oyun olması gerektiği gibi olmuş. Herşeyi baştan deneyimlemek, keyif almak için başka bir serverda bir DT açtım.
Aynı zamanda aquilonia da 2 karakterim bulunmakta. Hala eski Anatolian Hun aslanlar gibi yerinde duruyosa bu karakterlerimi tekrar devreye sokmak isterim. Sizlerden şu anda neler yapmakta olduğunuzu öğrenmek isterim.

Reply with quote

Post subject: Re: katılım
PostPosted: Tue Oct 20, 2009 6:31 am 
Officer
Officer

selamlar arkdaşım
yanılmıyorsam nezah adında bi assasin in vardı hunlar olrak hala burdayız yanlız gittikçe kaybettigimiz kan yuzunden empire adı altında en yakın dostlarımız olan celestial ve argonoutlarla birleşerek empire adında bi guild kurduk...
Conan gelecek olan expansionla tekrar hayata donecek ve player sayısıda artacaktır...iletişime geçmek istersen oyun içinde mahem-doeth-kaigan ve concrete isimli karakterlerle baglantıya geçebilirsin...

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sat Nov 14, 2009 2:22 am 
Seni tebrik etmek isterim mayhem
Şu forumda oyun içinde iletişime geç diyip oyunda iletişime geçincede guard hug guard run experancin yok demek nasıl bi yaklaşımdır? Heleki lvl 5 bi karakter ve ayrıca 1 sene oynamadığını yukarıda belitmiş. Madem ukalalık yapıcaksın mahem, burda yapsaydın. Ne gerek vardı oyuna girip sana msj atmama? Üstüne şu dediğin şey nedemektir? Tamam ama böyle devam ederse empire a gelmen için guardlara sağlam kaçman gerekir ok? Devam eden nedir bide onu anlatıver. Guard hug dedikce anlamdığını söyleyen bi acemiye nasıl bi yaklaşımdır bu?

ayıp yahu iyi niyetle geldik rezil olduk oyun bu hiç yakışmadı

Reply with quote

PostPosted: Sun Nov 15, 2009 11:41 am 
Officer
Officer

noluyo ya aranızda ne konuşması dçndü bilmiyorum ama forumda böyle belli belirsiz laflar kullanmayın
derdin neyse konuşmalar neyse buraya düzgünce yazda bizde bilelim

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 1:46 pm 
Junior Boarder
Junior Boarder

Guest olarak yazılmış bir yazı. Yazan her kisme kusura bakmasın ama duvara konuşmak pek güven vermediğinden en azından hitap edilecek bir isim bırakması gerekirdi. Ciddiye almamak gerektiğini düşünüyorum. Yapıcı bi eleştiri yapmak isteyen biri olmadığı belli.

Reply with quote
 OfflineProfile  
PostPosted: Sat Jan 16, 2010 2:22 pm 
Arkadaşlar AoC'de daha önce Hunlara üyüydim ancak oyuna ra vermek zorunda kaldım. Ancak smdi tekrar dönüş yapma imkanı oldu Guild kapandıo mı? Tekrar girbilirmiyim saolun. Oyundaki adım Nimahill server akilya

Reply with quote

PostPosted: Sat Jan 16, 2010 2:51 pm 
Farklı bi yapılanmaya gidildi. Yukarıda da yazıldığı gibi birleşme kararı alındı. Şu an Empire adı altında birleşmiş uluslararası bir guild durumundayız. Ancak katılım için artık başvuru formu doldurulması gerekiyor. Empire'ın forumundan recruitment kısmında "application form" var.

Forum adresi:
http://www.empire-guild.org/forum.php

Reply with quote

PostPosted: Wed Jan 20, 2010 1:58 pm 
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Ahahaha, guard hug experience mı, hahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cem harbi böle mi dedin, hahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reply with quote
 OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC [ DST ]